HAKKIMIZDA - 3AS YAPI | Balıkesir İnşaat | Petrol

HAKKIMIZDA

Balıkesir’in önde gelen inşaat firmalarından biri olup uzun yıllara dayanan tecrübesi,konusunda uzman kadrosu ve modern tasarımlarıyla yapmış olduğu proje ve inşaatlarla gelecek için kendini uzman kadrosuyla beraber insanlığa kaliteli yaşam alanları yapmaya adamış 3 As yapı inşaat ltd.şti sizler için en güzel,kaliteli yaşam alanlarını hazırlamaya ve sunmaya devam etmektedir. Firmamız inşaat sektöründe faaliyetlerine uzun yıllardır devam etmektedir.Aile şirketi olan 3 As yapı ltd.şti Balıkesir ve Türkiye inşaat sektöründe uzman kadrosu ve tasarımlarıyla faliyetine devam etmektedir. Sloganımız: ‘ YAŞAM KALİTENİZİ ARTTIRMAK HEDEFİ 12 DEN VURMAK İSTİYORSANIZ’ Gideceğiniz hedefin adresi 3 As Ltd.Şti. Bu Hedefte Kaliteli Bir Yaşam Sizleri Bekliyor.

Misyonumuz

İnşaat sektöründe temel esas olan 3E (Emniyet, Estetik ve Ekonomi) döngüsünü sağlamak, gelişmekte olan teknolojiyi sektöre yansıtmak ve minimum maliyet, minimum kar marjı ile maksimum kalite ve müşteri memnuniyetini sağlamak, sektörde müteahhitlik mühendislik hizmetini tam anlamıyla vermektir.

Vizyonumuz

Sürekli kalkınma prensiplerini uygulayarak başarı ve tecrübelerini geliştirmek, onları uluslar arası alana taşımak ve sektörün önde gelen firmaları arasında yerimizi almak.